Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Bedste diamantslibeskiver til finslibning!

Bedste diamantslibeskiver til finslibning!


Vi har i mange år, brugt en leverandør på diamantslibeskiver og slibeskiver generelt til vores virksomhed, det viste sig dog at nye mulige leverandører blot lå et uforpligtende tilbud væk.

Vi er en dansk industrivirksomhed i rivende vækst, og med mere end 150 ansatte alene i København og hovedstadsområdet.

Den nye mulige leverandør blev efter 12 års samarbejde med vores gamle partner udskiftet til et nyt samarbejde sammen med Akasel A/S som blandt andet er top leverandør af alt inden for det vi kalder “Grinding“ og hertil Fine Grinding, som er et af de produkter og redskaber vi dagligt arbejde med for, at kunne udføre vores opgaver til perfektion inden for  diamantslibning og finslibning af metaller.

Vores gode samarbejde, der nu er på syvende måned, har vist sig at give flere muligheder end kun produkter indenfor finslibning og diamantslibeskiver.

Akasel tilbyder nemlig alt indenfor, skæring, montering slibning og polering.
Især polering er et af vores vigtigste opgaver efter finslibningen, så vi sikre den flotteste og bedste overflade af metalltet til vores kunder vi levere vores opgaver til.

Vores kunder er hovedsageligt private virksomheder i hele verden men også kommuner og stats-projekter i blandt andet Danmark, Sverige og Norge – Vores udførste arbejde er derfor altafgørende af de redskaber og værktøjer vi har til at kunne levere et resultat der er 200 procent i orden.

På Akasel.com finder du derfor selv alt indenfor ovennænte løsninger, jeg må sige at både vi og vores kunder aldrig har været gladere, vi er som nævnt i rivende vækst, og denne del kommer bestemt af vores samarbejde med Akasel A/S som levere top kvalitets produkter til virksomheder som vores.

Ønsker du at se mere om Akasel, så besøg deres side Akasel.com

To get the latest update of me and my works