Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Aflastning i hjemmet er et gode for mange familier

Aflastning i hjemmet er et gode for mange familier

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Hverdagen hos mange børnefamilier kan være ualmindelig hektisk. Derfor kan aflastning i hjemmet være en god ide for travle karriereforældre, som kæmper med at få tid til det hele. Tilfældigvis har vi dette tema tæt inde på livet, da vores ene søster arbejder som vikarbureau pædagog hos vikarbureauet Paretavikar.dk til daglig.  

Grunden til at hun fattede interesse for faget, hænger nok lidt sammen med tematikken omkring vores bror, som vi fortalte om forleden. Han blev som sagt født multihandikappet, og det var lidt af en mundfuld for vores forældre i starten, fordi der var så mange aspekter, som de ikke tidligere havde mødt ved os andre børn. Set i bakspejlet havde det givetvis været en god støtte og hjælp, hvis vores forældre havde haft tilknyttet en vikarbureau pædagog fra starten. Men dengang var det ikke en mulighed.

Vikarbureau pædagog er et aktiv for familien

Vores søster var omkring ti år, da vores bror blev født. Allerede på det tidspunkt deltog hun meget aktiv i pasning og plejning af brormand, selv om vores forældre nu ikke forventede det. Men det var som om, hun så det som sit kald. Efter den tid har hun ikke set sig tilbage. Hun uddannede sig som pædagog, og har siden fungeret som vikarbureau pædagog i mange forskellige sammenhænge.

Vi har nu ellers tit spurgt hende, om hun ikke hellere ville have et fast job som pædagog i stedet for at fare land og rige rundt som vikarbureau pædagog, men det afviser hun. Hun kan godt lide den afveksling, det giver at arbejde som vikarbureau pædagog, og så er der også en større faglig udfordring, som hun ikke mener, at hun ville kunne opnå ved en fast stilling.

Derudover er hun også vældig glad for stillingen som vikarbureau pædagog hos Paretavikar.dk, fordi de vægter kvalitet og faglighed meget højt. Et ekstra plus er, at de viser en respekt for deres medarbejdere, som man ofte ikke oplever så mange andre steder. Den pointe kender vi alt til, for vi benytter os jo også af Paretavikar.dk til vores multihandikappede bror, og vi har også kun gode ting at sige om dette vikarbureau.

Paretavikar.dk fauner det hele

Vores familie rummer både brugere af og ansatte i Paretavikar.dk, og begge parter kan varmt anbefale jer at benytte jer af vikarbureauets mange dygtige medarbejdere, som hovedsagligt arbejder i stillinger som vikarbureau pædagog. Hvem ved – måske ender I med at få besøg af vores søster, hvis I engagerer Paretavikar.dk, men så er I altså også godt hjulpen. Og det siger vi med stolthed, for hun er dygtig til sit fag.

To get the latest update of me and my works