Velkommen til

Delphica

Home / Uncategorized / Bedste oplevelse til vores søn med en babyseng fra Babyshower

Bedste oplevelse til vores søn med en babyseng fra Babyshower

Vi har lige købt en ny babyseng til vores søn, han har sovet ret dårligt på det seneste i hans nye babyseng, han vågner hele tiden om natten og sover kun når vi holder ham eller lægger ham i vores seng. Så vi har købt en ny seng til ham, den gamle babyseng fik vi solgt til en af vores vennepar der venter deres første barn.

Sengen vi købte til vores søn, købte vi på Babyshower.dk, det er en hvid tremmeseng lavet af god kvalitets fyrretræ, den har god ventilation og har 2 indstillings højder i bunden, sengen er også mærket med miljømærket svanemærket.

Den kan bruges i længere tid på børneværelse eller andre steder, når barnet ikke længere har brug for den, kan den omdannes til en børnebænk til værelset.

Vi fik også købt en ny sengerand i hvidt quiltet bomuld og en ny lækker og allergivenlig sengemadras med god ventilation og åndbarhed, madrassen har både en hård og en blød side, så vi kan putte ham efter hans behov, madrassen passer perfekt til sengen.

Meget bedre søvn for både os og vores søn

Efter at have købt den nye seng og madras, sover vores lille dreng meget bedre, han sover længere nu end han gjorde i den gamle seng, han vågner ikke op så meget om natten mere, vi har alle fået en god nat søvn efter vi fik købt den nye babyseng. Vi kan også mærke at han har mere energi om dagen og er gladere, han græder også mindre.

Hvis du er på udkik efter en seng med god ventilation, som også er miljøvenlig, så gå ind på Babyshower.dk, de har en masse udvalg af babysenge både tremmesenge og bedside cribs så du kan være nær din baby, og en masse andre forskellige babyudstyr.   

To get the latest update of me and my works