Velkommen til

Delphica

Home / Uncategorized / Bestilt tid hos Klinik Sund Fod

Bestilt tid hos Klinik Sund Fod

Hvilken klinik for fodterapi i København skal jeg vælge? Jeg har fundet Klinik Sund Fod på Frederikssundsvej 64 i Nordvest. Klinikken har helt exceptionelle anmeldelse også er det også kun 5 min på cykel fra mig. Faktisk cykler jeg forbi når jeg er på vej hjem fra arbejde. Jeg har desværre en nedgroet negl som har irriteret mig i længere tid og nu har jeg besluttet at det skal fikses af en professionel fod specialist. Udover fodbehandlinger kan de også lave fod massage og alt muligt andet. Jeg har ikke kunne finde andre fod klinikken er på Frederiksberg, Brønshøj eller Indre København som har så gode anmeldelser som Klinik Sund Fod.

Selvom jeg aldrig har givet mine fødder meget opmærksomhed har jeg over de sidste år lært hvor vigtigt det er at holde sine fødder ved lige. Fod specialister bør være din bedste ven og jeg ville anbefale et besøg om året.

Hård hud, negle er tit de problemer de tager sig af men også hud sygdomme osv. kan behandles.

Jeg har bestilt tid hos Klinik Sund Fod og jeg kan ikke vente med at gå normalt. Jeg har gået med denne nedgroede negl i over 4 uger. Det bliver vidunderligt at få hjælp af Sund Fod. 

To get the latest update of me and my works