Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Billige brugte tablets

Billige brugte tablets

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Jeg er på udkik efter en tablet til min søn, han skal bruge den til skolearbejde, de har iPads som de bruger i timerne i skolen, men den må han ikke tage med hjem, han får lektier hver dag som skal laves på en skole app. Vi har ikke nogen tablets hjemme, vi vil gerne have at vores børn er mere aktive og kreative og ikke bruger så meget tid på indenfor og især på en skærm, så der bliver heller ikke set særlig meget tv herhjemme eller spillet computerspil. Så vi skal til at investere i tablet.

Jeg har søgt lidt rundt på nettet og den nyeste iPad model koste helt op til 7.500 kr. med 256 GB hukommelse, hvilket barn har brug for en så dyr en tablet og med så meget hukommelse? Jeg ved at jeg ikke vil bruge så mange penge på en tablet til et 9-årigt barn, som kun kommer til at bruge den til skolearbejde, så en brugt tablet ville være den perfekte løsning for os.

Efter at have søgt på diverse brugte tablets, fandt jeg Mobiletec, som både sælger brugte tablets, telefoner og computere og reparerer telefoner. Her fandt vi en brugt iPad Air med 32 GB hukommelse til kun 1.500 kr. Meget billigere end en helt ny model.   

Mens vi købte iPaden, bookede vi også en tid til en skærmreparation til min mand og vores datters telefon, de smadrede begge to deres skærme for nogle dage siden, så det var meget belejligt at vi også kunne få det ordnet.

Jeg vil helt klart anbefale at kikke forbi MobileTec hvis du er på udkik efter en brugt tablet eller telefon og ikke vil kaste penge efter en splinter ny, eller hvis du har brug for en mobilreparation.

To get the latest update of me and my works