Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Da sommeren 2020 blev lidt sjovere!

Da sommeren 2020 blev lidt sjovere!

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Jeg husker det som det var i går, da alle mine nærmeste venner og jeg selv, sad hjemme i min kammerats lejlighed, i centrum af hovedgaden og talte om at vi alle skulle tage et speedbådskørekort, da min ven nu på 3 år havde haft en lille speedbåd sammen med sin far.
Det gik af og til op i fest og farver, med strenge regler på vandet ligeså på land, syntes vi alle at det ville være på sin plads hvis vi alle 5 tætte venner havde et speedbådskørekort.

Vi undersøgte derfor muligheden nøje, men fik hurtigt et tip fra min kammerats far Michael, at vi selvfølgelig skulle benytte os af speedbådsskolen, da det var det eneste rigtige sted og tage et speedbådskørekort i Århus.

Vi kontaktede derfor speedbådsskolen.dk og fik efterfølgende bestilt vores kursus direkte online på hjemmesiden.

Efter kun få dage forsat her i sommeren 2020, en meget varm Juni måned i hjertet af Århus, var dagen så kommet hvor vi alle skulle på vandet for at få vores bevis.

Min kammerat som allerede havde taget kørekortet år tilbage, var blot med for at overvejer alle os andre, komme med sjove kommentarer og grine lidt af os ”på den gode måde”..
Det var alt i alt, en super hurtigt, sjov og ikke mindst en meget lærerig dag, da vi fik information vi slet ikke kendte til, nok meget godt at vi alle fik et speedbådskørekort og fik opfrisket diverse regler og retningslinjer, som vi skal forholde os til når vi er ude og sejle øst fra Århus på det store hav.
Vi holder os dog altid tæt til med kun få 100 m. afstand fra kysten, det gør vi hvert fald kun fremover, efter vi en gang på fisketur var drevet lidt for lagt ud fra kysten, dette sker ikke igen kan jeg sige.. 

En Sommer med Covid-19, en varm dag i Juni måned, blev derfor urolig sjov og lærerig, efter at vi alle sad en dag i min vens lejlighed. Vores varmeste anbefaling trods sæsonskiftet nu til efterår, går til speedbådsskolen.dk – Det er aldrig forset at få et speedbådskørekort i Århus, på Fyn eller på Sjælland!

To get the latest update of me and my works