Velkommen til

Delphica

Home / Uncategorized / Det bedste bryllup – kan det lade sig gøre?

Det bedste bryllup – kan det lade sig gøre?

Jeg er i den lykkelige situation, at jeg skal giftes her til sommer, og det glæder jeg mig selvfølgelig helt forfærdeligt til. Det skal dog heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg har enormt mange forventninger, som jeg frygter, at jeg, min mand og mit bryllup ikke kan leve op til.

På den anden side tænker jeg dog også, at det måske slet ikke kan lade sig gøre at holde det absolut bedste bryllup, man kunne forestille sig. Findes det overhovedet?

For et eller andet sted tænker jeg også, at det bliver et perfekt bryllup med alle de små ting, som ikke helt går efter mit hoved. Det bliver nogle sjove minder, som mind og jeg kan se tilbage på med et smil. Ville et glansbillede af et bryllup overhovedet være særligt romantisk, underholdende eller hyggeligt? Det tvivler jeg egentlig på.

Bryllup med dem jeg holder af

I sidste ende er det vigtigste, at jeg ved mit bryllup er omringet af alle dem, jeg holder af. Så gør det ikke så meget, hvis sovsen ikke er varm nok, eller hvis jeg kommer til at gå et skrift forkert under brudevalsen. Hvis der er en masse kærlighed omkring mig, så går det hele jo alligevel, og det er det sidste, de går op i.

Derfor har bryllupsplanlægningen også kredset meget om gæstelisten. Min mand og jeg er enige om, at vi hellere vil sparre andre steder, hvis det betyder, at vi kan få alle de mennesker med, som vi gerne vil invitere.

Jeg er ret sikker på, at det hele ender i det bedste bryllup, selv om det måske ikke er som taget ud af et dameblad. For jeg vil nemlig kunne mærke hele dagen, at der er gensidighed kærlighed mellem alle dem, der er til stede under brylluppet.

To get the latest update of me and my works