Velkommen til

Delphica

Home / Blog / En hjertestarter er for alle

En hjertestarter er for alle

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Som friluftsmenneske kan man virkelig godt blive lidt forundret over at møde så få hjertestarter-standere, når man er ude at trave i den friske natur. Jeg ved selvfølgelig godt, at fænomenet hjertestarter er en relativ ny opfindelse, men heldigvis har dette lille smarte apparatur da fundet vej ud til den mere almene del af befolkningen. Derfor har enhver virksomhed, offentlig institution eller det, der ligner med respekt for liv, da også fået installeret sådan tingest på væggen.

Men i den fri natur findes den livgivende hjertestarter altså sjældent, og det er virkelig en skam. Forleden stødte jeg f.eks. på et lille skovpindsvin, som havde fået et meget ubehageligt ildebefindende. Den havde i den grad brug for assistance. Der var ikke tid til at ringe 1812 eller det, der ligner, så jeg måtte selv træde til og give mig i kast med en kvalificeret hjertemassage på det lille skovpindsvin. Til al held havde jeg min transportable hjertestarter med i tasken – jeg går aldrig ud uden – så det var ikke et helt håbløst ærinde, som jeg kastede mig ud i.

Hjertestarter-hjælpen fungerer bedst tættest på

Nu funderer du måske på, hvor jeg har fundet denne lille smarte hjertestarter, som jeg altid har med på min vej. Men det er nu ikke så besværligt endda som privatperson at anskaffe sig en transportabel hjertestarter. For mit eget vedkommende søgte jeg lidt rundt på nettet først, og der faldt jeg over et godt tilbud fra Førstehjælp-shoppen.dk, som forhandler hjertestarter til både offentlige institutioner, virksomheder og private.

Jeg syntes selv, at min viden fra førstehjælpskurset var en god støtte, da jeg skulle finde den hjertestarter, som passede bedst til mit behov. Man skal jo kende sine begrænsninger, for trods min iver for at hjælpe hvor jeg kan, så magter jeg altså ikke slæbe rundt på en 10 kg tung hjertestarter i længere tid ad gangen. Derfor faldt mit valg på den lille transportable hjertestarter fra Førstehjælp-shoppen.dk, som jeg kan have med i rygsækken uanset, hvor jeg begiver mig hen.

Der er liv at hente i Førstehjælp-shoppen.dk

Hvis du har det ligesom jeg, og gerne vil yde dit bidrag, hvis uheldet er ude, så gå ind på Førstehjælp-shoppen.dk og få fingre i den smarte transportable hjertestarter, som kan være med til at redde både dyre- og menneskeliv. Den koster ikke alverden, men den er til gengæld effektiv, og når først du har prøvet den, vil du ikke gå uden.

To get the latest update of me and my works