Velkommen til

Delphica

Home / Blog / En Webshop løsning behøves ikke at være dyrt

En Webshop løsning behøves ikke at være dyrt

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Kender i det når man slår noget op på nettet og så fortryder man det? Den tanke havde jeg til at starte med, da jeg søgte omkring hvad en webshop løsninger koster. Jeg var jo ved at få et chok da jeg så at de fleste steder kostede en webshop løsning omkring 50.000 kr.! 50.00 DANSKE KRONER!!! Woooow, det havde jeg godt nok aldrig troet.

Jeg droppede lidt tanken omkring at få en webshop til mine produkter som jeg sælger nede i salonen. Jeg tilbyder nemlig en masse forskellige produkter nede i min skønhedsklinik, og jeg synes egentlig bare det kunne være rart for mine kunder at de kunne købe disse produkter over nettet. Men nu havde jeg godt nok droppet tanken efter jeg læste om priserne på nettet.

MEN….. Heldigvis, kom min veninde og reddet mig. Vi sad en dag ude på terrassen hvor jeg fortalte hende om hvor frustreret jeg var over at en webshop løsning skulle koste så meget. Hun troede overhovedet ikke på mig, så jeg måtte fremvise hende nogle beviser.

Hun sagde til mig at det var den rene vanvid, for hun var sikker på at hendes søster ikke betalte 50.000 kr for hendes webshop løsning. Vi kontaktede med det samme hendes søster for at høre hvor meget hun betalte og hvem hendes udbydere var.

Simone, min venindes søster, fortalte mig at hun havde valgt Waimea og havde kun det bedste at sige omkring dem. Processen var så simpel med dem og prisen var rigtig fornuftig,

Jeg kontaktede derfor Waimea samme dag og talte med en af deres konsulenter omkring en webshop løsning. Jeg er simpelthen så glad for at jeg valgte dem. Og ved i hvad? Det fedeste ved det hele er at jeg kunne få det som et modul på min pågældende hjemmeside, så jeg behøvede ikke at have to forskellige hjemmesider. Det er da smart 😊

To get the latest update of me and my works