Velkommen til

Delphica

Home / Uncategorized / Eventrepublic.dk – Ugens anbefaling

Eventrepublic.dk – Ugens anbefaling

Så er det blevet tid til ugens anbefaling herfra. Jeg har igennem ugen haft et par forskellige nominerede, som alle kunne være kandidater til ”ugens anbefaling”. Vinderen bliver eventrepublic.dk, som måske kan overraske meget. For det meste har jeg jo fokus på de mere produktrelaterede webshop, men i denne omgang skal vi altså kigge nærmere på vaskeægte oplevelsesøkonomi – ovenikøbet i verdensklasse. Bag eventreublic.dk står et eventbureau, som tilbyder 360 graders løsninger. Event Republic kan blandt andet dække events som:

– Julefrokost
– Firmafester
– Gallamiddage
– Gastronomisk teambuilding
– Incentves
– Motorsport events
– Pressemøde
– Teambuilding
– Events med temaer

Firmaet har holdt verdensomspændende konferencer for nogle af Danmark allerstørste virksomheder – Heriblandt Mærsk. Ejerne hos eventfirmaet har en bred erfaring, så de kan sætte sig ind i den enkelte branche. Netop forarbejdet til event beskriver firmaet som en af deres allerstørste spidskompetencer.  I dag har eventrepublic.dk lavet over 500 events, som alle er helt unikke. Bureauet tilbyder både sin ekspertise på både strategisk, operationelt niveau og er vant til at drive event med mange tusinder af deltagere. Det må man da sige er en del.

Få merværdi med eventrepublic.dk
Rettidig omhu er et udtryk som er skabt af Mærsk, men som også er ganske passende for eventrepublic.dk. Ud over den store oplevelse som et event er, så er der selvfølgelig også en forventning om at skabe merværdi for den enkelte virksomhed. Merværdien kan både bestå af ekstern kundepleje eller intern medarbejdertrivsel. Begge dele har selvfølgelig betydning for bundlinjerne. Motivation og kundeservice er ubestridt nogle af det to største succeskriterier for en velfungerende virksomhed.


Det er selvfølgelig ikke billigt at afholde et event. Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange deltagende der er til det enkelte event – og selvfølgelig hvor eventet skal afholdes – er det i udlandet? Er det på velkendt jord? Hvis du vil have dig et overblik over, hvad eventrepublic.dk er for en størrelse, kan du besøge deres hjemmeside. Linket finder du i toppen af dette indlæg.

To get the latest update of me and my works