Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Flexleasing giver dig unik mulighed for at prøve en elbil!

Flexleasing giver dig unik mulighed for at prøve en elbil!

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Er du også en af dem, som kigger lidt langt efter at prøve en elbil? Så har du chancen nu, for med flexleasing er adgangen til en elbil lige pludselig kommet meget tættere på. Hos CORE Leasing har de tænkt på det hele, når det handler om at få fingre i en smart og velkørende elbil, hvor du tilmed sparer penge på brændstoffet.

De ublu priser på elbilernes registreringsafgifter er trykket helt i bund ved flexleasing. Derfor kan du slippe med at betale den nette sum af blot 0,5-2 procent af din nye elbils registreringsafgift pr. måned. På den måde slipper du for at skulle betale hele registreringsafgiften på en gang, som ellers er kutyme.

Her er fordelene ved flexleasing af elbiler

Jeg fornemmer, at jeg allerede har fanget din interesse for denne spændende betalingsmulighed, så derfor giver det selvfølgelig mening at informere dig yderligere om muligheden for at benytte flexleasing, når du overvejer at erhverve dig et pragteksemplar af en elbil. Jeg har nemlig selv forsøgt mig med flexleasing af en elbil hos CORE Leasing, og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket.

Ikke alene sørger CORE Leasing for al papirarbejdet – så slipper man da for det bøvl – de er også yderst leveringsdygtige i alle typer elbiler, som man sjældent kan få fingre i uden at gå fra hus og hjem. Ja, du har gættet rigtigt. Selvfølgelig kastede jeg mig over en Tesla, da jeg fik chancen for at bruge flexleasing til at få en elbil. Alt andet ville da have været skørt, når nu jeg havde muligheden.

Den bil er et lille vidunder, som kører som en drøm, og så sidder man tilmed meget komfortabelt i den. Det havde jeg jo også et eller andet sted forventet til den pris, som en Tesla koster, men jeg slap jo det billigere, fordi jeg valgte at få den via flexleasing.

CORE Leasing – når du vil have en elbil på flexleasing

Hvis du også går og drømmer om at køre rundt i en komfortabel elbil, så tag fat i coreleasing.dk og hør mere om deres flexleasing. Den leasingmodel er det bedste, der er sket på leasingområdet, så giv dig selv en chance for at få et ordentligt transportmiddel til en billig penge. Jeg er i hvert fald yderst tilfreds med min aftale hos CORE Leasing, som er gået hen og blevet mit foretrukne leasingfirma.

To get the latest update of me and my works