Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Flotte vielsesringe fra Giorgi & hein

Flotte vielsesringe fra Giorgi & hein

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Da manden og jeg forlovede os sidste sommer, var jeg helt oppe at køre. Det er jeg selvfølgelig stadigvæk, men det er en del anderledes nu, da jeg har vænnet mig til tanken om at skulle blive gift. Men jeg går stadig og venter på, at min mand og jeg kan bære vores vielsesringe, så jeg kan skifte diamantringen til forlovelse. Vi havde ledt i uger efter de rette vielsesringe i København, men heldigvis fandt vi nogle hos Giorgihein.dk, som jeg helt sikkert kan se os selv bære for evig tid, uden at blive træt dem. 

Jeg er nu også meget glad for min forlovelsesring, men det er ikke helt det samme som at bære en vielsesring. Jeg har ikke helt besluttet mig for, om jeg vil bære dem begge to samtidig, eller om jeg kun vil bære min vielsesring. Jeg har hørt om par, der bærer en samlet vielses- og forlovelsesring, dvs. en ring der fungerer både som forlovelsesring og vielsesring. Det ville jeg nu ikke bryde mig om.

Nu skal vi giftes her om et par måneder, og æskerne er pænt gemt væk i undertøjsskuffen. Jeg kan dog ikke dy mig for at gå hen og smugkigge på dem en gang imellem. Både min forlevede og jeg var med til at vælge ringene, og vi var egentlig ikke så uenige, om hvordan de skulle se ud. Nu havde min forlovede jo også valgt min forlovelsesring, så jeg havde forberedt mig på, at jeg ville fortælle ham, at jeg skulle have mest at sige i det andet henseende. Det blev dog slet ikke nødvendigt.

Damen, der hjalp os i butikken var super sød og venlig og gav os et par enkelte valgmuligheder til at starte med, som bare ramte plet. Det var som om, hun virkelig forstod, hvad det var, vi ledte efter af design, og hvilken smag vi havde. Er du også så heldig at blive friet til, så kan jeg anbefale at smutte ind forbi Guldsmeden i København, Giorgi & Hein, som kan finde lige nøjagtig den vielsesring til mænd og vielsesring til kvinder, som i leder efter.

fint-selskab

To get the latest update of me and my works