Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Kendt flyttefirma i Nordsjælland viser samfundssind!

Kendt flyttefirma i Nordsjælland viser samfundssind!

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Forleden, da jeg var ude at cykle på Ring 3, mødte jeg et helt specielt syn, som fik flere trafikanter til at standse op. Midt på kørebanen i et af de mere trafikerede lyskryds tøffede et kendt flyttefirma i Nordsjælland forbi os med en uvurderlig last, som i den grad er noget tiltrængt på disse kanter: Et vaskeægte transportabelt covid-19 testtelt på vej mod Storkøbenhavn.

Halleluja, tænkte jeg, så er der måske håb for os endnu. Det sidste kan man nu godt begynde at tvivle lidt på, når man ser de høje smittetal. Men udviklingen skyldes måske også, at vise dele af befolkningen er begyndt at slække lidt for meget på de meget enkle retningslinjer, som vi er blevet indprentet igen og igen og igen. Ud af øjenkrogen kunne jeg til min store glæde se, at det på ingen måde var tilfældet hos de givetvis ret erfarne chauffører i det kendte flyttefirma i Nordsjælland, som både kørte med mundbind, visir og håndsprit.

Fredensborg Vognmandsforretning arbejder benhårdt mod corona-virus

Efter snart ni måneders corona-virus i omløb, kender de fleste af os nok til de her transportable testtelte, hvor vi får stukket en vatpind op i næsten til stort ubehag for de fleste. Man tør næsten heller ikke tænke på de økonomiske konsekvenser af denne virus mere, men det er her, at det kendte flyttefirma i Nordsjælland fortjener at blive fremhævet. Ikke alene har de betalt alle deres støttekroner tilbage i forbindelse med deres hjælpepakke – de har også doneret en vist antal gratis transporter af testtelte på landsplan.

Det træk, synes jeg simpelthen, er så storslået, og absolut et eksempel til efterfølgelse. Det kræver sit firma at bringe så stort et offer, når krisen kradser, men her viser Fredensborg Vognmandsforretning bare, hvilket stof de er gjort af, og hvorfor de er det bedste flyttefirma i Nordsjælland.

Støt det lokale flyttefirma i Nordsjælland

Når nu Fredensborg Vognmandsforretning gør sig umage her i denne corona-tid, så ville det da være dejligt, hvis I derude ville gøre det samme, og støtte op om dette fantastiske flyttefirma i Nordsjælland. Så hjælper I med at holde hjulene i gang hos dette kendte og socialt ansvarlige flyttefirma i Nordsjælland, og I får samtidig løst jeres flytteopgaver til punkt og prikke. Så slå flere fluer med samme smæk: Kontakt Fredensborg Vognmandsforretning og få kvalificeret flyttehjælp, som udviser samfundssind.

To get the latest update of me and my works