Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Mekoprints pladebearbejdning bliver til superflot unikaprodukt

Mekoprints pladebearbejdning bliver til superflot unikaprodukt

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Normalt tænker man nok ikke lige over, hvor essentielt en god pladebearbejdning er for kogekunsten, men i dette tilfælde blev det ikke desto mindre altafgørende for, at vi her på delphica.dk var i stand til at være Supergasto behjælpelige med at udvikle deres helt egen og meget magiske delikatessekasse.

Vi har tidligere anbefalet Mekoprint og deres arbejde til andre virksomheder inden for storkøkkenindustrien, men i tilfældet, hvor det handlede om at starte fra grunden af og kaste sig ud i at opfinde et helt nyt produkt, måtte vi have Mekoprints eksperter til at se på, om det var en opgave, som de var i stand til at bidrage til. Det kunne jo være, at deres traditionelle maskiner, som de normalt benytter i deres pladebearbejdning, ikke var i stand til at løfte opgaven. Men Mekoprint forsikrede os for, at deres maskiner var tiptop-tunet.

Mekoprint stiller uvurderlig ekspertise til rådighed

Efter en del samtaler med Supergasto, kastede vi os så ud i tegneprogrammet, som i første omgang skulle guide os i forhold til, hvordan vi skulle gribe opgaven an. Det var jo ikke bare lige sådan en vupti-opgave at udtænke udformningen på en magisk delikatessekasse. Indrømmet – det var ingen nem opgave, men vi havde nogenlunde styr på materialerne, og så havde Mekoprint også informeret os om, hvilke metaller der var bedst egnet, når den egentlige pladebearbejdning skulle gå i gang.

Stille og rolig begyndte den magiske delikatessekasse at tage form på papiret, eller rettere inde i tegneprogrammet. Det var virkelig en spændende opgave, som vi lagde liv og sjæl – ikke mindst, fordi det er så sjældent, at man får lov til at medvirke i så spændende projekter – husk på, at en magisk delikatessekasse jo er en helt ny opfindelse.

Efter vi havde afsendt de første tegneprøver til Mekoprint, gik firmaet i gang med første del af den specielle pladebearbejdning på fabrikken. Vi havde nemlig behov for at danne os et indtryk af, hvordan metallet ville arte sig under den første pladebearbejdning. Selv om vi ikke just skulle masseproducere denne magiske delikatessekasse, så var det alligevel rart at kunne afprøve ens ideer ved at lave små prototyper gennem den første pladebearbejdning. På den måde kunne vi også løbende justere på størrelsesforhold, og ikke mindst på specifikke karakterer af den magiske delikatessekasse.

Magisk delikatessekassen lykkes gennem partnersamarbejde

Når vi tænker på alt det arbejde, som medarbejderne hos Mekoprint lagde, da de hjælp os med at producere Supergastos nye magiske delikatessekasse, så bliver vi næsten helt bevægede. Men det er også stort at skabe noget helt nyt, og vi skulle hilse at sige fra Supergastro, at de er meget begejstret for såvel deres nye delikatessekasse som for Mekoprints formidable pladebearbejdning. Meget større kan det vist ikke blive, vel?

To get the latest update of me and my works