Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Mit bryllup blev foreviget af planetmiu

Mit bryllup blev foreviget af planetmiu

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Jeg faldt over mit bryllupsalbum her forleden, og her brugte jeg så et par timer på at falde i staver over alle de gudesmukke billeder, som vores bryllupsfotograf havde taget. Der var så mange skønne billeder af os og vores gæster. Jeg kan helt klart anbefale den brullypsfotograf på Fyn, som vi fandt til opgaven. 

Vi havde ellers været lidt uheldige med vejret. Man håber vel altid, at solen står højt på en skyfri himmel, når man lader sig vie om sommeren. Dette var desværre ikke tilfældet for os. Skyerne havde trukket sig sammen fra morgenstuden, og det småregnede i løbet af hele dagen. Ikke meget – bare konstant. Det gjorde dog ikke så meget for os, da vi skulle vies i en kirken, og vores fest skulle holdes i de skønneste lokaler på en lille lokal kro på Fyn. Men jeg var bekymret i forhold til vores billeder, som jeg egentlig havde forestillet mig, skulle tages på en eng, ude i naturen med en traktor i baggrunden. Ja, det lyder lidt kliche, men det var sådan, jeg havde forestillet mig det.

Heldigvis var planetmiu vildt professionel, og hun ligesom styrede slagets gang. Hun vidste, at jeg gerne ville have en udendørssceane, og hun prøvede af alle kræfter på at få mine drømme opfyldt. Da hun kendte området på Fyn, vidste hun lige præcis, hvor vi kunne tage hen for at få taget nolge flotte billeder, uden at jeg blev drivvåd. Det blev en åben lade på en mark, hvor vi kunne stå i ly af taget fra laden og få taget en strøm af billeder.

Da jeg så resultatet, kunne jeg se, at det var lykkes hende at lysne billeder så meget, at man rent faktisk skulle tro, det var en rigtig solskinsdag i Danmark. Jeg kan derfor helt sikkert anbefale hende som bryllupsfotograf på Fyn, hvis man skal holde sit bryllup der.

To get the latest update of me and my works