Velkommen til

Delphica

Home / Uncategorized / Ny indretning af hus

Ny indretning af hus

Mig og konen har i længere tid begge haft en velbetalt arbejde, men vi havde altid boet meget sparsommeligt. Vi havde derfor skrabet en god mængde penge sammen over årene, og bestemte os at det var høje tid at bruge nogle af dem, så det ikke bare stod på kontoen til pynt og gavnede intet. Vi havde nemlig endelig flyttet i hus her et par måneder tilbage, og synes det var på høje tid at få noget ny og moderne inventar der ville passe til den. Vi vidste ikke helt hvilken stil vi ville køre, da vi aldrig rigtigt havde tænkt i sådanne baner. Vi googlede lidt rundt, snakkede med venner og bekendte, men syntes stadig det var enormt svært at bestemme os. Efter en masse forgæves bøvl, havde vi kun fået købt et par småting og en trækiste.

Design hjælp fra en professionel

Vi valgte derfor at hyre en rigtig, professionel designer, som så kunne hjælpe os med at få et fint og moderne indrettet hus. Da hun så ankom, spurgte hun lidt indtil hvad vi gerne ville have forestille os. Det tog hende ikke længe at indse hvor håbløse vi var, og tog hurtig fat i de ting vi havde købt. Derefter begyndte hun at komme forslag baseret på hvad der f.eks. med vores trækiste. Med hendes hjælp kom der første gang vind i sejlene, og vi fik faktisk lavet fremskridt. Takket være hendes evne til at visualisere og planlægge, fik vi indrettet et rigtig fint hjem på papiret, med en rigtig god idé om hvordan de resterende ting skulle være.

Møbler med trækisten som temapunkt

Da allerede havde købt den trækiste, endte møbel stilen at blive noget lignende. vi endte med at handle hos The Travelling Band som sælger Møbler i Hellerup. Her havde de et stort sortiment af flotte og unikke møbler fra mange forskellige designere. Efter vi havde handlet der, må vi erkende at vores indretning så flot ud, og det vær nærmest som at flytte en i et nyt hus igen!

To get the latest update of me and my works