Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Nyt kapitel med spirituel terapi

Nyt kapitel med spirituel terapi

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Jeg har i mange år lidt af dårlig selvtillid. Det startede helt tilbage i folkeskolen, hvor jeg blev mobbet lidt af de andre piger i klassen. Det var ikke engang, fordi jeg var tyk, havde bøjle eller noget andet, men tror, de kunne mærke på mig, at jeg var et nemt offer, der var let at hakke på. Derfor blev det mig. Min mor fandt en psykolig, der tilbød hypnose i Nordsjælland, som hun syntes, jeg skulle prøve. Hun mente, at det efterhånde var lidt for mange år, at jeg havde gået med selvværdsproblemer.

Jeg tog derfor i mod hendes råd. Nu betalte hun selvfølgelig også for mine lektioner hos spirituelterapi.dk, hvilket gjorde det lidt mere tiltrækkende for mig at prøve. Pengepungen er ikke stor, og det er derfor et stor udgift for mig at skulle smide penge til en psykolog, som man jo har hørt, ikke er så billigt.

Hende damen, der lavede en seance med mig, var virkelig nede på jorden og virkelig god til det, hun laver. Jeg var meget nervøs til at starte med, og det kunne da også mærkes på mig, da jeg kom til hende, jeg fik koldsved, blev rød i hovedet, og min stemme dirrede. Jeg hører åbenbart til den gamle skole, der synes, det er kikset og ikke særlig voksent at tage i mod hjælp fra andre. Dog fik damen mig hurtigt til at slappe af, og jeg blev hurtigt bekvem med situationen.

Jeg prøvede noget, der hed regressionsterapi, men hun tilbyder også to andre former for hypnose i Nordsjælland, som jeg godt kunne tænke mig at prøve på et senere tidspunkt. Jeg ved ikke, om jeg kan mærke en kæmpe  forandring med det samme, og dog alligevel så er det som om, der er sket noget med mig. Vi har aftalt, at jeg skal tilbage to gange til, og jeg glæder mig.

Jeg giver en update, på om behandlingen på længere sigt har hjulpet.

To get the latest update of me and my works