Velkommen til

Delphica

Home / Uncategorized / Også ældre kvinder søger råd om hårfjerning på Frederiksberg

Også ældre kvinder søger råd om hårfjerning på Frederiksberg

For nogen tid siden mødte jeg vores ældste beboer i opgangen. En net og nydelig lille kvinde på omkring de halvfjers, som altid går velklædt, når hun lufter sin lille terrier, Trold. Men jeg havde lagt mærke til, at hun sjældent kiggede op, når vi hilste på hinanden, og det undrede mig lidt.

En dag faldt jeg så i en længe snak med hende, og jeg kom uforvarende til at nævne det. Hun blev lidt forlegen, men indrømmede så, at hun var meget ked af det overskæg, som hun havde på overlæben. Derfor holdt hun sig altid lidt tilbage i sociale sammenhænge.

Ah, men altså, svarede jeg, det er der da råd for! Jeg kender en rigtig god klinik, som foretager hårfjerning på Frederiksberg. Jeg er sikker på, at de kan gøre underværker på din overlæbe, så du igen kan ranke ryggen, og spankulere stolt rundt med lille Trold på jeres lufteture.

Revebel er mestre i hårfjerning på Frederiksberg

Selv om det krævede lidt overtalelse, så indvilligede den ældre dame at prøve hårfjerning på Frederiksberg, men kun på den betingelse, at jeg tog med og holdt Trold på skødet, mens hun fik overlæbebehandling.

Heldigvis havde jeg allerede kendskab til proceduren omkring hårfjerning på Frederiksberg, så jeg kunne både informere den ældre dame om, hvad der skulle ske på dagen, og hvordan hun efterfølgende skulle pleje overlæben, så den blev smuk og fin at vise frem.

Hos Revebel fik vi en hjertelig velkomst, og lille Trold fik endda et minikødben at bide i, mens hans mor stiftede bekendtskab med et, for hende, nyt fænomen: Epilering. Jeg lagde godt mærke til, at hun skævede lidt skeptisk til nålen, men efter kyndig instruks og vejledning fra kosmetologen, lagde hun fortrøstningsfuld nakken tilbage i stolen og slappede af.

Revebel yder sikker og effektiv hårfjerning på Frederiksberg

Forleden havde den ældre dame og jeg så en kaffeaftale på Cafe Den Blå Hund. Jeg skulle jo lige have en opdatering på, hvordan det gik med behandlingen på Revebel og den famøse hårfjerning på Frederiksberg. Det første, jeg lagde mærke til, var, at den ældre dame kom smilende imod mig med rank ryg, uden at dukke nakken. Hun var nemlig sluppet af med sit kedelige overskæg på læben og det kun ved to behandlinger.

Hun var henrykt over sit nye look, og hun havde kun store roser til overs for Revebel og deres behandling af hende. Hun fortalte endda, at hun havde anbefalet sin nevø at tage kontakt til Revebel, da han havde udfordringer med en manke i nakken, som han var ked af at slæbe rundt på.

Så mon ikke der vanker en lille rabat til nevøen, når nu den ældre dame har skaffet dem endnu en kunde. Til gengæld vil han så også få sikker og effektiv hårfjerning på Frederiksberg, for Revebel har mere end tredive års erfaring i hårfjerning på Frederiksberg – så ved man, at man er i sikre hænder.


To get the latest update of me and my works