Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Pædagogisk vikar giver vores bror masser af livsglæde

Pædagogisk vikar giver vores bror masser af livsglæde

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Vi har ikke tidligere omtalt det her på bloggen, men vi har en multihandikappet bror, som vi elsker overalt på jorden. Derfor går vi også gerne meget langt for at finde den allerbedste pleje til ham i dagligdagen, når vi ikke lige kan være der for ham. Men heldigvis har vi fundet en super professionel pædagogisk vikar hos vikarbureauet, Pareta Vikar, som altid stiller op, når vi har brug for det.

Vi har ikke tidligere benyttet os af vikarbureauer, for vi har haft det lidt dårligt med, hvis vores bror skulle føle sig utryg med for mange ukendte mennesker omkring ham i hverdagen. En pleje af en multihandikappet er jo den fulde pakke, og det er ikke alle, som er deres ansvar bevidst eller lægger de kræfter i det, som der kræves. Men det gælder ikke for vikarerne hos Pareta Vikar.

Pædagogisk vikar går helhjertet til opgaven

Allerede da vi tog kontakt til Pareta Vikar, kunne vi mærke deres professionelisme og deres interesse for at løse opgaven til vores brors tilfredsstillelse. For os var det en dejlig oplevelse, for vi har ofte syntes, at vi har måttet kæmpe for, at de plejere, som er kommet hos vores bror, har haft en ægte interesse for faget og for den person, som de har tæt inde på livet.

Men i tilfældet med Pareta Vikar var det slet ikke et tema. Derudover havde de også den helt rette vikar til opgaven, og han var endda uddannet pædagogisk vikar. Han var tillige en stor og stærk mand med fuldskæg, som gik frisk til opgaven, og som samtidig også havde ideer til, hvordan vores bror kunne få nogle oplevelser, som han ellers ikke havde adgang til.

Det gjorde et stort indtryk på os, at der var så megen glæde og hjertelighed, men også en grundig faglighed, som ikke var til at komme udenom. Det er nemlig også værdien ved at hyre en rigtig pædagogisk vikar. Vores bror fandt sig nu hurtigt til rette med de nye forhold, og i dag vil han simpelthen ikke undvære en vaskeægte pædagogisk vikar, som vi har fundet til ham gennem Pareta Vikar. Vi må altså også bare konstatere, at den gæve mand har gjort en stor forskel for vores bror, og givet ham en hverdag, som altid er fyldt med spændende oplevelser og læring.  

Pareta vikar – et pædagogisk vikarbureau som du kan stole på

Hvis du eller en af dine slægtninge overvejer at engagere en pædagogisk vikar til en presserende opgave, så vil vi anbefale jer at tage kontakt til Pareta Vikar i Hørsholm. De beskæftiger mange vikarer inden for mange forskellige opgaver, der har pædagogisk vikar-karakter. Så der er mange gode chancer for, at de også kan hjælpe dig, hvis du henvender dig. Du finder kontaktoplysninger og yderligere informationer om Pareta Vikar på Paretavikar.dk

To get the latest update of me and my works