Velkommen til

Delphica

Home / Uncategorized / Panserglas eller ej?

Panserglas eller ej?

I weekenden var jeg lige ved at tabe min Iphone men greb den 2 cm fra køkkengulvet. Det var på et hængende hår at den ikke ramte gulvet og tør slet ikke tænke på hvor meget en reparation ville koste. Derfor gik jeg ned til GetItFixed på Østerbro og købte både et tykt cover og panser glas til min iPhone 10. Jeg har før fået repareret både min Iphone & Ipad hos GetItFixed Østerbro. De er super søde og har altid følt at priserne var fair. Desværre er officielle apple reservedele super dyre og det er jo ikke GetItFixed’s skyld. De gør deres del af arbejdet til en helt fair pris.

Jeg kan virkelig anbefale at investere i et godt cover og panserglas. Man behøver slet ikke at være så forsigtig og selv hvis man taber mobilen så er der 99% for at intet sker.

Den er selvfølgelig en lille smule større og mere klodset men hellere det end at skulle betale mange tusinde kroner for reparationer hvert år. Jeg har både på min Iphone og Ipad nu.

GetItFixed har butikker både på Østerbro og Hellerup og kan klart anbefale dem til alle – bare se deres anmeldelser på trustpilot. Jeg bruger dem i hvertfald hver eneste gang. 

To get the latest update of me and my works