Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Skærp dine medarbejderes opmærksomhed omkring IT-kriminalitet

Skærp dine medarbejderes opmærksomhed omkring IT-kriminalitet

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

I takt med internettets udbredelse er mængden af it-kriminelle handlinger desværre også steget markant. Derfor er det vigtigt, at virksomheder investerer i nyttige redskaber, som f.eks. awarenesstræning, der kan være med til at styrke medarbejderes årvågenhed i en travl hverdag. Denne simple træning giver dem den nødvendige viden og ikke mindst de vitale redskaber, der skal til for at være på forkant med selv de mindste uregelmæssigheder, som kan optræde, når dine ansatte mindst venter dem.

Et gammelt ordsprog siger, at ingen kæde er stærkere end sit svageste led, og det er en oplagt allegori at anvende på dine medarbejdere, når man påtænker alle de udfordringer, som de står overfor i deres daglige arbejde. Datasikkerhed er et uundgåelige tema i dag, og derfor bør dine medarbejdere være klædt behørigt på til at takle alle udfordringer desangående. Her kan awarenesstræning fra GlobalSequr yde et uvurderligt bidrag.

Awarenesstræning gør dine medarbejdere til it-verdensmestre

I en travl hverdag vælter det som regel ind med masser af mails til dine medarbejdere, og dine ansatte kan hurtig komme til at trykke på et farligt link, som lægger hele virksomhedens servere eller datacentre ned. Med awarenesstræning, som er et spændende træningsforløb inden for it-sikkerhed, er virksomheden bag dette fremragende tiltag, GlobalSequr med til at sætte fokus på, hvad du og dine medarbejdere med fordel kan have for øje, når det gælder it-sikkerhed i din virksomhed.

Hos GlobalSequr går de professionelt til værks. Derfor får dine medarbejdere via awarenesstræning også mulighed for at afprøve et simuleret hackerangreb i forbindelse med deres awarenesstræning. Mennesker lærer bedst, når de står overfor en reel trussel – underforstået, at i dette tilfælde er teori ikke nok. Man har brug for at prøve på egen krop, hvad det til sige at skulle håndtere et reelt hackerangreb. Det er, ifølge GlobalSequr, den allerbedste måde at blive i stand til at spotte og genskue rigtige hackerangreb på, når først dine ansatte er tilbage på pinden i din virksomhed.

GlobalSequr og awarenesstræning er din vej til bedre it-sikkerhed

Hjælp dine medarbejdere til at sikre din virksomhed: Tag kontakt til GlobalSequr allerede i dag og forhør dig om awarenesstræning. De står klar til at hjælpe dig og dine medarbejdere til succesfuldt at spotte det næste hackerangreb, uden at der sker skade på virksomhedens dyrebare data eller virksomhedens generelle datasikkerhed.

To get the latest update of me and my works