Velkommen til

Delphica

Home / Blog / Slip for ubudne gæster på dit netværk

Slip for ubudne gæster på dit netværk

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Blog

Ligger du søvnløs om natten, fordi du frygter for at miste kontrollen over dine uvurderlige data eller servere? Så er der hjælp at hente hos GlobalSequr, som tilbyder kompromitteringsanalyse til en ganske fornuftig pris. Denne ydelse kan hjælpe dig med at opspore eller afskære hackere og andre it-kriminelle, som har kedelige intentioner med dine dyrebare kundedata og andre digitale informationer.

Her på delphica.dk har vi benyttet os af GlobalSequr, og vi synes selv, at det har været alle pengene værd. Ud over en eminent serviceydelse fik vi også mange gode og brugbare råd med på vejen. Derfor vil vi gerne dele vores erfaringer med jer derude, som måske står i samme situation, som vi gjorde eller som måske allerede bakser med uoverstigelige udfordringer omkring beskyttelse af dato og servere. Uanset, hvad er det aldrig for sent at få foretaget en kompromitteringsanalyse, men hellere i dag end i morgen – det ved vi nu.

Der er ingen grund til at være digital sårbar i det daglige

Allerede før vi gik i luften med bloggen, henvendte vi os til GlobalSequr, for vi havde godt hørt om deres ydelser. Men vi var mest interesseret i deres kompromitteringsanalyse, da vi allerhelst ville lancere vores blog med både livrem og seler. Desuden var vi også interesseret i at få mere information om, hvilke faldgruber vi eventuelt også skulle være opmærksomme på, når det drejede sig om it-sikkerhed.

Selv om vi foreløbig blot har en blog, ville vi ikke risikere at udsætte hverken os selv eller jer som læsere for ubudne gæster. Hackere kan være et urimeligt dyrt bekendtskab at få indenfor dørene – det gælder for såvel private som virksomheder – derfor er det ingen skade til at gøre sig lidt mere end ualmindelig umage med at tage eventuelle foranstaltninger i forhold til kvalificeret it-sikkerhed.

GlobalSequr er eksperter i kompromitteringsanalyse

Hos GlobalSequr kan du være sikker på, at en kompromitteringsanalyse afslører, om der er uhensigtsmæssige huller eller mangler i dine it-systemer. Analysen er desuden også effektiv til at afdække, hvorvidt dine servere er tilstrækkeligt gearet til at modstå hackerangreb eller ej. Med en vellykket kompromitteringsanalyse kan du være sikker på, at du får afdækket dine it-fejl og mangler, så der kan gribes ind og lukkes af. Kun på den måde kan du være sikker på, at du både beskytter dig selv, dine medarbejdere og dine kunder mod ubudne gæster i nattens mulm og mørke eller ved højlys dag.

Tag kontakt til GlobalSequr.com allerede i dag og høre mere om, hvordan en kompromitteringsanalyse kan hjælpe dig til at holde hackere fra døren. Du finder flere informationer her.

To get the latest update of me and my works