Velkommen til

Delphica

Home / Uncategorized / Vigtigt at du møder velforberedt op til forundersøgelsen

Vigtigt at du møder velforberedt op til forundersøgelsen

Overvejer du at få foretaget en fedtsugning – så læs med her. Det er nemlig alfa og omega, at du møder velforberedt op hos plastikkirurgen til forundersøgelsen. I Danmark er det lovpligtigt, at du skal til en forundersøgelse hos en plastikkirurg før du tager stilling til om du vil opereres. Derefter skal der gå mindst en uge, fra du var til forundersøgelse, til du kan blive opereret, da du skal have mulighed for grundigt at tænke igennem, om du virkelig gerne vil opereres.

Forventningsafstemning

Det er vigtigt, at du har gjort dig nogle forestillinger om, hvad du gerne vi opnå med operationen, altså hvilke forventninger, du har til resultatet. Det er simpelthen alfa og omega, at forventningerne er afstemt. En anden ting, der er vigtig er, at du får stillet en masse spørgsmål ind til hvilke muligheder der er. Det er jo rigtig ærgerligt, hvis du tror, at en eller anden ting ikke er mulig, men det ville være fedt, hvis man nu kunne. Lad mig give dig et eksempel. Har du ikke nogle gange hørt, at folk ville ønske, at de kunne tabe sig enkelte steder fremfor en jævn fedtreducering på hele kroppen eller at folk har sagt, at det ville være skønt, hvis man kunne tage overskydende fedt fra lårene og så putter det ind i brysterne som en slagt brystforstørrelse med fedt – og så har man grint lidt bagefter – hø hø. Men rent faktisk, så er det muligt i dag.

Fedtsugning – genanvend fedtet.

Plastikkirurgen foretager en fedtsugning og oprenser fedtet og sprøjter det så ind i brysterne. Du kan dog kun gå ca. en størrelse op. Men det er da en sjov mulighed og meget trendy, nu hvor de fleste går ind for genbrug. Så vores bedste råd er, stil spørgsmål og sørg for at give udtryk for dine ønsker og forventninger, så du i dialog med kirurgen kan finde frem til den optimale løsning for dig.

To get the latest update of me and my works